De câteva zile, primii paşi de după ce intri în Crişul Shopping Center sunt impregnaţi cu arome fermecătoare. Un parfum discret, dar irezistibil, te ghidează puţin mai în faţă, unde vei găsi primul concept store din Oradea dedicat produselor organice, aproape de natură: Naturisse.

La parterul centrului Comercial Crişul s-a născut o adevărată oază de relaxare: de la ceaiuri făcute din plante culese manual şi până la cosmetice fără urme de chimicale, vei identifica în portofoliul Naturisse produse premium de la câteva dintre cele mai apreciate branduri organice din ţară, dar şi din străinătate.

Rafturile de la intrarea magazinului sunt pline de ambalaje colorate de ceaiuri ale căror denumiri nu ai cum să nu le remarci: "Linişte sufletească", "Un somn odihnitor" sau "Fără stres" miros la fel de bine precum sună. În plus, calitatea plantelor utilizate se reflectă şi în efectele curative ale produselor, aducând beneficii notabile pentru sănătate.

"În această perioadă, se caută tot mai mult ceaiurile din colecţia de iarnă. Secretul lui Moş Crăciun, Deliciul divin al Crăciunului sau Mere coapte sunt doar câteva dintre bestseller-ele momentului. Într-adevăr, aromele acestor produse te teleportează instant într-o poveste de iarnă, în care stai cu cei dragi în faţa şemineului şi savurezi o cană fierbinte cu ceai parfumat", a împărtăşit unul dintre reprezentaţii magazinului.

Naturisse are şi o secţiune dedicată cafelei bio şi dulciurilor fără zahăr ori alte "compromisuri". Pralinele îndulcite cu stevie sau zahăr de cocos şi ciocolatele din cacao de cea mai înaltă calitate sunt doar câteva dintre deliciile cu care vă răsfaţă noul magazin din Crişul Shopping Center.

Şi fanii cosmeticelor naturale se vor simţi "ca acasă", în noul concept store putând alege săpunuri artizanale realizate exclusiv din ingrediente bio, dar şi creme ori loţiuni organice, însă cu eficienţă dovedită pentru tratarea diverselor probleme ale tenului sau pielii în general.

Noul magazin Naturisse se găseşte la parterul Crişul Shopping Center, fiind deschis de luni până sâmbătă inclusiv. Pentru a rămâne la curent cu noutăţile lor, vă invităm să-i urmăriţi pe reţelele de socializare Facebook şi Instagram.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!