Ziua de luni a început cu telefoane agitate la redacţia BIHOREANULUI. Cititorii sunau unul după altul să spună că ziarul nu e de găsit la niciun chioşc în oraş. "Ce aţi scris iar de nu e voie să vadă orădenii? Doamna, care îmi ţine ziarul, azi dimineaţă nu a putut să îmi ţină. A venit un bărbat, încă de la ora 6 dimineaţa, care s-a certat cu ea să-i vândă toate exemplarele, niciunul nu i-a lăsat", se plângea o orădeancă prin telefon.

În timp ce redactorii erau asaltaţi cu întrebări din toate părţile, un orădean a venit chiar la redacţie să cumpere ziarul. "Nu îl mai găsesc niciunde. Am fost pe la mai multe chioşcuri, dar degeaba", a spus el.

pagina 1 Bh.jpgÎntr-adevăr, la o "razie" prin oraş, s-a constatat că ziarul BIHOREANUL, cu story-ul şefei Inspectoratului Teritorial de Muncă, Simona Iancu, "Elena Udrea de Bihor" încurcată cu secretarul general al PDL, Mircea Matei, proaspăt secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, căruia îi face vizite pe bani publici la Bucureşti, parcă a intrat în pământ. Doar câteva chioşcuri, dosite, au mai păstrat câteva exemplare, scăpate din vedere de gaşca de "colecţionari".

Acesta a fost motivul pentru care conducerea ziarului a luat imediat decizia de a tipări un nou tiraj, care a ieşit pe piaţă marţi dimineaţă. În cursul zilei de marţi, fenomenul "cumpărării en-gros" nu s-a mai manifestat, semn că Fan Clubul "Iancu-Matei" nu luase în calcul şi această variantă. Pe undeva, păcat, fiindcă începuse să ne placă această mărire nesperată de tiraj, cu tot cu avantajele ei financiare!

Pe aceeaşi logică a luptei de "guerilă" declanşată de pedelişti, e de aşteptat, ca după asaltul tarabelor, să urmeze, nu-i aşa?, şi asaltul internetului. Pentru că articolul cu dragostea din interes dintre Simona Iancu şi Mircea Matei e programat să apară în curând şi pe acest portal.

Aşa că staţi cu ochii pe www.eBihoreanul.ro. Dacă vom reuşi să ţinem piept şi "hackerului de partid", vom prezenta în detaliu - şi cu galerie foto! - idila dintre şefa de la ITM şi secretarul de stat, dar şi ce spune soţia lui Matei despre asta. Ca să ştie şi protagoniştii că, vorba lui Ciuraru, de BIHOREANUL poţi fugi, dar nu te poţi ascunde!

Citeşte aici şi articolul cu pricina: Elena Udrea de Bihor: Şefa de la ITM, încurcată cu Mircea Matei (FOTO)