Orădenii care locuiesc pe străzile Nufărului şi Ciheiului, în apropierea parcului de lângă Mc Donald’s, au fost treziţi din somn, vineri noaptea, de un spectacol de artificii declanşat chiar sub geamurile lor.

Un grup de oameni au lansat artificiile chiar din locul de joacă pentru copii, însă la o mică altitudine, astfel că bubuiturile s-au auzit puternic în apartamentele din blocurile înalte din zonă.

"Era ora 23 când dintr-o dată am auzit gălăgia. Erau tunete foarte puternice, deşi nu aveam geamul deschis. Am sunat la 112, reclamând tulburarea liniştii publice, dar mi-au zis că sun la Poliţia Locală şi că, oricum, probabil persoanele cu pricina au autorizaţie. N-am mai sunat, pentru că probabil până ar fi ajuns echipajul, petrecăreţii ar fi plecat deja", a povestit BIHOREANULUI un locatar din zonă, care a şi filmat scena.

Pe înregistrare se vede cum jocul de lumini n-a durat mult, însă, fireşte, a produs gălăgie. Oamenii din zonă sunt convinşi însă că un asemenea foc de artificii nu ar trebui permis între blocuri, doar pentru distracţia unor persoane.

Singura bucurie a locatarilor a fost că deranjul de vineri seară n-a durat mult, "spectacolul" încheindu-se destul de rapid.