Locuitorii străzii Romer Floris se plâng că iluminatul public nu funcţionează deja de joi seară, iar după lăsarea întunericului zona de scufundă în beznă. Riveranii sunt cu atât mai revoltaţi cu cât Electrica, Luxten şi reprezentanţii municipalităţii fug de orice răspundere.

"Toţi vecinii sunt revoltaţi. În cartierul Grigorescu au fost mai multe spargeri şi oamenii se tem că hoţii vor lovi şi aici profitând de întuneric. Am sunat la Electrica şi ne-au spus că e treaba Luxten. Am sunat de mai multe ori la Luxten dar nu răspundea nimeni, luni dimineaţă am sunat la Primărie, dar nici acolo n-a răspuns nimeni", a reclamat unul unui dintre locuitorii străzii.

Riveranii presupun că strada a rămas fără curent în urma unei avarii provocate în timpul lucrărilor de infrastructură din zona străzii Leonardo da Vinci.

"Dacă nu se întâmplă nimic până marţi dimineaţă, în cursul zilei mergem acolo şi le blocăm şantierul. Nu se poate să ne lase fără lumină nopţi în şir", a spus orădeanul.

Contactaţi de BIHOREANUL, reprezentanţii municipalităţii au promis rezolvarea situaţiei în cel mai scurt timp posibil.

"Iluminatul public de pe strada Romer Floris a fost scos din funcţiune de o avarie apărută la un cablu subteran de alimentare cu energie electrică. Am luat legătura cu Electrica şi ne-au asigurat că vor lua măsuri în cel mai scurt timp", a declarat Csilla Petri, consilier în cadrul Biroului de presă al Primăriei. Efectul rămâne de văzut...