Au dat cu piciorul în munca de un an de zile. Muncitorii care amenajează punctul de transformare subteran din curtea Bisericii Sfântul Nicolae, menit să alimenteze cu energie electrică piaţa centrală a oraşului, au spart vineri dalele montate în Piaţa Unirii trecând cu un excavator peste ele.

"Utilajul a crăpat mai multe dale în timp ce a intrat în curtea în care lucra. I-am şi spus muncitorului să îşi anunţe şeful să le înlocuiască dar nu părea foarte afectat", a reclamat un orădean.

Potrivit viceprimarului Mircea Mălan dalele distruse vor fi înlocuite în următoarele zile pe cheltuiala asocierii de firme care amenajează Piaţa Unirii. "Lucrarea nu a fost încă recepţionată. Ca urmare, asocierea de firme care realizează investiţia va trebui să remedieze toate problemele apărute pentru ca lucrarea să fie preluată la cele mai bune standarde de calitate", a declarat viceprimarul Mircea Mălan.

Demarate în luna februarie 2015 lucrările de reamenajare a Pieţei Unirii, în valoare de 18,9 milioane lei sunt realizate de o asociere de firme reprezentată de Drumuri Orăşeneşti din care mai fac parte firmele Electro Construct Sildac, Porfido Edarte Conzortio Stabile, Europorfidi, Imsaurisa şi Gardener.