Privelişte dezolantă pe strada Apateului din Oradea, într-o zonă de case şi terenuri încă neocupate de construcţii.

Un asemenea amplasament, din apropierea numerelor 32 A-J şi 24 A -J, a fost transformat în groapă de gunoi de către cetăţeni certaţi cu bunul-simţ şi cu legea, spre disperarea localnicilor din zonă, care văd cum gunoaiele purtate de vânt îi înconjoară.

"Suntem nişte cetăţeni disperaţi şi supăraţi. La intrare pe strada noastră, pe partea dreaptă, există un teren viran de aproximativ 2.000 de mp, care nu este împrejmuit şi drept urmare unii şoferi de dube şi alţi cetăţeni s-au gândit că e numai bun pentru a-l transforma în groapă de gunoi", s-a plâns BIHOREANULUI unul dintre orădenii care locuiesc pe această stradă şi care a transmis şi fotografii cu gunoaiele de toate felurile, abandonate pe acest teren.

Oamenii au reclamat problema Poliţiei Locale în mai multe rânduri, dar degeaba. La una dintre sesizări, transmisă în decembrie, reclamanţii au primit un mail care confirmă că petiţia lor a fost soluţionată, dar fără să primească propriu-zis şi un răspuns sau o rezolvare.

În schimb, într-o conversaţie pe WhatsApp cu unul dintre locatarii din zonă, un poliţist local le-a spus că singura soluţie este ca proprietarul să-şi îngrădească terenul, astfel încât nimeni să nu mai poată arunca gunoaie acolo.

"L-am identificat şi pe proprietar, i-am trimis poze cu terenul plin de gunoaie, dar nici aşa nu am rezolvat nimic", a mai spus cititorul BIHOREANULUI. Dacă nu stă în zonă, omul nu e preocupat de disconfortul vecinilor săi...