La marginea oraşului Marghita, în preajma unei păduri care ar putea fi un loc de relaxare pentru bihoreni, priveliştea este dezolantă. Mormane de gunoaie de toate felurile zac în preajma pădurii, aruncate de oameni certaţi cu bunul-simţ.

Un localnic din Marghita a trimis BIHOREANULUI mai multe fotografii făcute recent, care arată că pe marginea drumurilor care duc spre pădure sunt abandonate PET-uri, pungi ori alte deşeuri menajere, resturi din construcţii sau chiar resturi vegetale, precum crengi de brazi.  

"De câţiva ani, oameni cu carte şi civilizaţi, locuitori ai municipiului, se revoltă pe primărie că a mărit taxa de gunoi şi îşi fac propria groapă de gunoi", a reclamat cititorul BIHOREANULUI.

Revolta acestuia este cu atât mai mare cu cât mormanele de gunoaie se află la circa 400 de metri distanţă de blocurile ANL din Marghita, unde locuiesc familii tinere cu copii şi care, dacă ies în apropierea casei la plimbare, dau peste gunoaie. "Mulţumesc Primăriei că ţine asistaţii sociali la adăpost, în loc să-i scoată puţin la soare, ca să igienizeze acea zonă", a mai transmis reclamantul.