Cei care au ajuns, duminică seară, la Circul Internaţional amenajat în parcarea magazinului Auchan din Oradea au avut parte de o experienţă neplăcută: înghesuială la maxim și un puternic sentiment de nesiguranță.

Asta a sesizat BIHOREANULUI un cititor revoltat, care a trimis ziarului și fotografii în care se văd foarte multe persoane înghesuite în interiorul cortului.

"Sigur au fost peste 1.000 de oameni! În loc să limiteze intrarea, când au văzut că stau oameni în picioare, organizatorii au adus bănci (foto stânga) și au blocat ieșirea de siguranță! Aşa ceva n-am mai văzut, e o lăcomie de nedescris! Organizatorii au vrut să intre cât mai mulți oameni, pe principiul că „ce-i în mână nu-i minciună”. Dar, dacă ar fi pornit un incendiu, am fi crăpat toți acolo, ca la Colectiv!", a spus cititorul BIHOREANULUI.

Orădeanul s-a prezentat, împreună cu copilul și soția, la spectacolul de la ora 18 și s-a arătat dezamăgit și de ce a văzut.

„Am plătit în total 140 de lei (50 de lei pe adult și 40 pe copil), iar ei au adus doar ponei și un cal! Spectacolul a durat maxim 45 minute, după care au venit cu o poveste că trebuie să se organizeze pentru partea a doua a spectacolului, iar până atunci copiii pot să se plimbe cu ponei, prin mijlocul cortului. Evident, pentru un cost suplimentar”, a mai spus el.

Imaginile cu spectatorii înghesuiți vorbesc de la sine...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!