Cunoscutul coregraf Marin Barbu, alias Nea Marin, alături de Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și de alte vedete filmează pentru un nou sezon al emisiunii "Poftiți pe la noi", în Bihor.

Printre concurenții acestui sezon se numără Andreea Antonescu, Nelu Cortea, Sonny Medini şi Rikito Watanabe. Mai multe imagini publicate pe reţelele de socializare chiar de către concurenți arată că aceștia au ieșit la explorat prin stațiunea Băile Felix. 

Vineri, acţiunea s-a mutat în Oradea, în centrul oraşului, mai exact în Piaţa Unirii. Din imaginile distribuite pe reţelele de socializare, se pot observa două mese mari, una galbenă şi una roşie, pregătite pentru echipele concurente din cadrul show-ului, iar în centrul atenţiei s-au aflat Nea Marin şi... primarul Oradiei, Florin Birta.

Periplul echipei de la „Poftiți pe la noi” prin Oradea va continua. Teatrul Regina Maria din Oradea a publicat, la începutul săptămânii, un mesaj prin care publicul era invitat să întâlnească vedetele emisiunii în cadrul spectacolelor "Colivia nebunelor" şi "Tartuffe", care se vor juca sâmbătă, respectiv duminică seara. 

Postarea sugerează că un total de opt vedete vor participa la emisiune, împărţite în două echipe care vor concura într-o serie de provocări, iar la final, echipa câştigătoare va fi invitată să urmărească spectacolele din sală, în timp ce echipa pierzătoare va fi implicată în organizarea spectacolelor din culise.

De asemenea, vineri, 27 septembrie, vedetele vor avea o nouă provocare la Berăria Vulturar, situată în Pasajul Vulturul Negru din Oradea, unde vor prelua rolul de angajați și vor interacționa cu clienții. 

În contextul filmărilor, orădeanca Ilaria Cherloabă, fostă concurentă a emisiunii „Dansez pentru tine”, a distribuit pe reţelele de socializare o fotografie alături de Nea Marin, amintindu-şi de perioada în care acesta a fost coregraful de dansuri populare al show-ului. De asemenea, Ilaria s-a fotografiat cu Liviu Vârciu, partenerul ei de concurs în 2010, în emisiune.

Show-ul de divertisment "Poftiţi pe la noi" este difuzat de Antena 1, iar în cadrul lui vedetele participante se implică în activităţi sociale şi caritabile în diverse regiuni din România. Formatul emisiunii aduce celebrităţile în contact direct cu localnicii. Fiecare sezon are o temă şi o locaţie diferite, iar concurenții sunt împărţiți în două echipe care se întrec pentru a îndeplini sarcinile primite de Nea Marin.

Sezonul anterior, intitulat "Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea", a fost filmat în această regiune pitorească şi difuzat la începutul anului 2024.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!