Interlopul Răzvan Parfene, devenit faimos acum vreo trei ani, după ce s-a filmat înjurând poliţiştii, procurorii şi judecătorii care îl trimiseseră la puşcărie, continuă să stea după gratii.

E arestat din iarna trecută pentru că a tâlhărit un orădean de un telefon mobil, judecat pentru refuz de recoltare probe biologice şi recent condamnat definitiv pentru distrugere şi infracţiuni rutiere, în acest din urmă caz cu blândeţe, luând doar 1 an şi 5 luni de pârnaie.

Interesantă este, însă, nu doar pedeapsa mică (pentru care s-a luat în considerare faptul că interlopul a fost sincer şi şi-a mai turnat nişte tovarăşi traficanţi de droguri), ci şi concluzia comisiei de expertizare psihiatrică. Pentru că, după cum a auzit Bihorel, medicii l-au declarat perfect normal şi cu discernământul păstrat în totalitate, lăsând deoparte faptul că are creierii "prăjiţi" de consumul de droguri şi de bătăi, chestiune pe care a recunoscut-o chiar el.

Dar cam cât de "citov" trebuie să fii ca, după ce ai făcut ture cu maşina cu permisul suspendat, să intri pe un teren de fotbal 5x5 cu un cuţit în mână, să-i fugăreşti pe jucători ca să le iei mingea şi s-o tai, aşa cum reiese din rechizitoriu? Mai ştii, o fi o reacţie normală la stresul cotidian...