Orădenii şi copiii lor au luat, sâmbătă seară, cu asalt ERA Park, unde Smiley a făcut show, pentru a marca cei 5 ani de existenţă ai centrului comercial.

Parcările, atât cea din zona Carrefour cât şi cea "de jos", din zona magazinelor de mobilă şi de construcţii, au fost pline-ochi de maşini, iar după ora 18.30 cu greu s-au mai putut găsi locuri. Holurile centrului comercial au fost şi ele furnicar, iar în zona de sub cupolă, unde începând cu ora 19 s-a ţinut concertul, n-aveai loc să arunci un ac.

Mai ales copiii şi adolescenţii s-au bucurat de concert, cântând împreună cu Smiley sau acompaniaţi doar de instrumentişti, piese precum "Cai verzi pe pereţi", "Jumătatea ta", "Oficial îmi merge bine" sau "Acasă".

La final, când ce Smiley a coborât de pe scenă după bis, cu toţii voiau să primească autograf şi să se pozeze cu el. "Vă rugăm să aveţi răbdare, Smiley va acorda autografe tuturor", i-a liniştit MC-ul. Dar degeaba.

De nerăbdători ce erau, fanii înflăcăraţi au "rupt" cordonul ce îi despărţea de artist, aşa că Smiley a scăpat din mijlocul lor numai cu ajutorul agenţilor de ordine care l-au scos efectiv din mulţime şi l-au ascuns.

După ce au mai petrecut puţin "bălăcindu-se" în confetti, o parte din copii au plecat spre case obosiţi, în vreme ce alţii au rămas la locurile de joacă din ERA. Până una-alta, concertul a fost unul reuşit, dovadă că, dacă ştii cu ce să-i "prinzi", orădenii chiar pot lăsa comoditatea şi ies din case...