După amiaza zilei de vineri este una agitată în Oradea. În timp ce pompierii caută în Crișul Repede trupul unui tânăr de 27 de ani care, după ce și-a lovit iubita, a fugit de Poliție și a accidentat 4 mașini în cartierul Dragoș Vodă, iar apoi a sărit în Criș, un alt bărbat a amenințat că se aruncă în râu în aceeași zonă.

Scena s-a petrecut chiar în fața polițiștilor, pompierilor și cadrelor medicale, solicitați pe marginea primului caz, pe malurile Crișului, aproape de Podul Dacia.

„Omule, am venit sa-mi salvez prietenul, cum sa-mi dea colegul vostru 1.500 de lei amenda?", i-a reproșat bărbatul unui polițit de pe margine, amenințând că se aruncă.

„Dacă nu o anulează, mă arunc”, a strigat bărbatul, în vreme ce polițiștii încercau să îl convingă să renunțe.

Într-un final, polițiștii au reușit să îl scoată de pe mal și l-au urcat într-o ambulanță pentru îngrijiri medicale. Ulterior, un echipaj medical l-a preluat pe bărbat și transportat la Spitalul de Neuro-Psihiatrie.

Potrivit Poliției Bihor, bărbatul are 45 de ani, este orădean și a fost amendat cu 1.500 de lei, de fapt pentru că „nu a respectat perimetrul de siguranţă delimitat de forţele de ordine”.

„El s-a poziţionat pe malul apei, a ameninţat că se aruncă în Criş, dar a fost extras în siguranţă, consultat de un echipaj medical şi transportat nevoluntar la un spital din Oradea”, a declarat BIHOREANULUI comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Vezi mai jos întreaga scenă:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!