Nelu Vlad și formația Azur au lansat o piesă închinată lui Mihai Tudose, fost premier al României din partea PSD, acum europarlamentar, care ar fi „semnat ca un bărbat” să se facă podul suspendat peste Dunăre, de la Brăila.

Întrebat în direct la Digi24 dacă a fost plătit să lanseze această melodie dedicată unuipolitician, Nelu Vlad s-a enervat și a evitat un răspuns clar.

„S-a deschis pod la Brăila / Mă duc ca să-mi iau mașina / S-o iau pe nevasta mea / Și să trecem Dunărea” - sunt primele versuri ale cântecului intitulat „Podul lui Tudose”. 

Urmează altele și mai hilare, închinate politicianului: „La Podul lui Tudose să venim / Haideți să facem poze, să zâmbim / Să ai o amintire-n viața ta / Cu podul de la Brăila”. 

Melodia conține și o laudă ridicolă adresată aceluiași Tudose: „Curajos peste măsură / Doar cu o simplă semnătură / A semnat ca un bărbat / Și-avem podul cel mai-nalt”. 

În intervenția sa de joi de la Digi24, Nelu Vlad a declarat că Tudose este un „erou al Brăilei” pentru că „a semnat ca un bărbat să avem podul cel mai înalt”, precizând că „dacă nu aveam un brăilean în fruntea țării, nu aveam niciun pod de la Brăila”.

Presa din Brăila, mai precis site-ul Pro Brăila, a subliniat că piesa a fost cântată în premieră la finalul săptămânii trecute la Festivalul Peștelui, ținut la Brăila și organizat de Primărie și Consiliul Județean, așadar din bani publici.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!