Flavia Magdău Tărărău, nepoata ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, s-a stins din viaţă la 26 de ani. Deocamdată nu sunt clare circumstanţele decesului, cert este că aceasta a fost găsită fără suflare în propria locuinţă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a precizat pentru Agerpres, că tânăra a fost găsită fără viaţă, fără urme de violenţă, iar cazul a fost preluat pentru cercetări de o echipă de criminalişti. "La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost găsite urme de violenţă. Cadavrul femeii a fost transportat la morga spitalului (SJU) pentru efectuarea necropsiei şi pentru stabilirea cu exactitate a decesului", a precizat Florina Meteş.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru agenţia de ştiri Mediafax că, în acest caz se ia în calcul varianta sinuciderii, dosarul fiind tratat cu celeritate în condiţiile în care tânăra, Flavia Magdău Tărărău, este nepoata ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, fostă directoare a Spitalului Judeţean Baia Mare.

Sursele citate au refuzat să spună cum s-a sinucis tânăra, însă în presa locală sunt vehiculate informaţii potrivit cărora Flavia s-ar fi spânzurat, mai arată Mediafax.

Tânăra era asistentă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Baia Mare şi se căsătorise recent cu un pompier din cadrul ISU Maramureş. 

Miercuri, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a postat pe Facebook o fotografie în care se afla alături de nepoată şi mesajul "Rămas bun, Flavia".

Aceasta va fi înmormântată joi.