Trei fotografii cu fetiţa Elenei Băsescu, nepoata şefului statului, au fost postate pe contul de Facebook "Alături de preşedintele nostru", al preşedintelui.

Imaginile, care o înfăţişează pe bebeluşă dormind sau cu ochii întredeschişi au avut succes instantaneu, adunând imediat mii de Like-uri şi sute de Share-uri.

Într-o emisiune TV, şeful statului a spus că îşi vizitează nepoata fiecare zi şi că obişnuieşte să îi facă poze cu telefonul. "Acum trei zile am fost şi dormea. I-am făcut două poze cu telefonul. Când am fost alaltăieri era trează şi avea ochişorii deschişi. I-am mai făcut o poză şi le-am pus pe Facebook să vadă lumea că nu mai e la fel de mică, ca atunci când am scos-o din spital, că s-a născut prematur. Are 3,3 kilograme aproape", a spus Băsescu.

Acesta a mai arătat şi că după ce i se va termina mandatul de preşedinte se va ocupa de nepoata sa, chiar dacă se va implica, în continuare, în viaţa politică.

"Credeţi că nu o să am timp? În fiecare zi o să am timp de ea şi cred că va fi o ocupaţie extrem de importantă şi de plăcută pentru mine", a spus Băsescu.