Nuntă cu fast în familia regelui internaţional al romilor, Dan Stănescu. Nepotul acestuia, Luis David, în vârstă de doar 14 ani s-a căsătorit, sâmbătă, cu Mirela în vârstă de 15 ani, mireasa fiind fiica unui politician din Drăgăneşti, Olt, localitate unde a avut loc şi nunta.

Nunta a demonstrat că ţiganii nu resimt criza, prin prisma luxului afişat. Aşadar, la petrecere au mers 1.000 de nuntaşi, care au petrecut într-un cort împodobit cu funde de satin şi înăuntrul căruia au curs râuri de whisky şi de vin.

La 15 ani, mireasa a primit zestre de la părinţi 600 de galbeni, două limuzine, mobilă de lux din Italia şi veselă din argint.

La rândul său, regele romilor, Dan Stănescu le-a făcut mirilor cadouri în valoare de 500.000 de euro. Când s-a tras linie, însurăţeii au socotit valoarea darurilor la 1.200.000 de euro. Adolescenţii, proaspăt căsătoriţi vor face luna de miere în Dubai.

Pentru cei 1.000 de invitaţi, au fost sacrificaţi 50 de purcei de lapte, alţi 20 de porci mari, iar mirii şi-au mai cinstit invitaţii şi cu 5.000 de sticle cu vin şi 800 de sticle cu whisky.