Fotbalistul Mihai Neşu a asistat, duminică, la victoria formaţiei FC Utrecht cu Ajax Amsterdam, în campionatul Olandei, fiind pentru prima oară de la accidentul din 10 mai când românul s-a dus pe stadion.

Neşu a urmărit partida într-un scaun cu rotile, alături de conducerea clubului partida lui Utrecht cu Ajax, campioana en titre, dintr-o lojă a arenei. De asemenea, sâmbătă, el a vizitat echipa la centrul de pregătire de la Domstedelingen.

Vesel, fundaşul îşi poate mişca cu uşurinţă mâna dreaptă şi capul. Acesta a purtat noroc colegilor săi, care, motivaţi de prezenţa sa, au făcut un meci formidabil, câştigând în faţa Ajaxului cu 6-4.

Jucătorul echipei FC Utrecht, Mihai Neşu, s-a accidentat, în data de 10 mai, la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată.

El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală.