Mihai Neşu a transmis primul mesaj, pentru toţi cei care îi sunt alături. La opt zile după dupa teribila accidentare, dar şi după o complicată operaţie la coloana vertebrală, Neşu spune, prin intermediul soţiei sale, că nu vrea lacrimi, ci optimism.

"Să nu plângă nimeni pentru mine! Toată lumea trebuie să fie optimistă", i-a transmis Neşu soţiei sale, care este nelipsită din spital din ziua în care Mihăiţă a intrat pe mâna medicilor, scrie ziare.com. Chiar dacă au trecut opt zile de la operaţie, starea lui Neşu este neschimbată, doctorii fiind în continuare rezevaţi.

"Din păcate nu avem noutăţi despre el. Jucătorii au vrut sa îi facă o vizită lui Mihai, dar asta nu este posibil pentru moment. Trebuie să aibă parte de cât mai multă odihnă. Singurii care pot intra la el sunt soţia şi tatăl lui Nesu", au afirmat medicii clubului Utrecht, la care orădeanul a activat.

Mihai Neşu a fost operat marţea trecută, după ce s-a ciocnit cu un coechipier în timpul unui antrenament şi nu s-a mai putut ridica de pe gazon. Fotbalistul, care a strigat imediat după accidentare că nu-şi mai poate mişca mâinile si picioarele, a fost transportat la spital cu o fractură în zona cervicală.