Schimbări spectaculoase la centrul comercial ERA Park Oradea! Luna decembrie aduce noi facilități pentru clienți, după cea mai consistentă modernizare a zonelor de food court și cupolă, de la deschidere.

Inaugurarea a avut loc la începutul lunii decembrie. După aproape trei luni de lucrări, centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 a dezvăluit publicului un nou food court, reabilitat și adaptat trendurilor, o adevărată oază de bucurie culinară! Este cel mai modern food court din Oradea!

Cu design și mobilier nou, pliat pe nevoile de azi, întreaga zonă a fost regândită și redecorată, pentru a satisface gusturile tuturor clientilor ERA Park. Retailerii prezenți aici și-au redesenat și ei spațiile, aliniindu-se astfel noului design.

În plus, pe lângă localurile care pun la dispoziția doritorilor sortimente bogate - de la mâncare tradițională românească și ungurească până la cea italiană -pofticioșii au acum la dispoziție și un nou restaurant, cu mâncare chinezească.

„Cu această transformare, ERA Park Oradea redefinește standardele de modernitate și accesibilitate. Conceptul de modernizare interioară vizează revitalizarea aspectului mall-ului, îmbunătățirea accesului și crearea unei atmosfere prietenoase. Toată cupola centrului comercial a fost transformată într-un hub vibrant. Ne-am orientat și spre o mai bună semnalizare a zonei, pentru o mai bună informare a clienților”, au transmis reprezentanții ERA Park Oradea.

Practic, clienții mall-ului descoperă de-acum o zonă mult mai vie. Între altele, aceștia sunt invitați la #NewERASelfie, o inițiativă ce le pune la dispoziție bannere „instagramabile”, cu imagini murale în culori vii, capturând frumusețea feminină din diverse țări. Un alt spațiu selfie, Happiness, realizat în colaborare cu Mobexpert, îi introduce pe vizitatori într-un decor glam pentru momente de relaxare și selfie-uri memorabile.

#NewERA a fost marcată și printr-o serie de evenimente festive. Oaspeții au fost întâmpinați cu baloane personalizate, dar și cu mult așteptatul festival local D’ale Porcului, „condimentat” cu un concert susținut de Aurel Tămaș & Orchestra Rapsodia Bihoreană.

Fiind cel mai mare centru de shopping și distracție în familie din oraș, ERA Park Oradea se află în continuă expansiune, doar anul acesta deschizând 7 magazine noi, pe o suprafață de aproximativ 4.000 mp. În plus, se anunță deschiderea unui magazin Jysk, întins pe aproximativ 1.400 mp, în primele zile ale anului viitor.

„Una dintre prioritățile noastre este să îmbunătățim mixul de chiriași și, implicit, să completăm oferta actuală a centrului comercial. Purtăm în continuare negocieri pentru atragerea unor retaileri importanți, cu accent pe fashion, entertainment, diverse servicii și sport. Bineînțeles, totul cu atenție sporită la tendințe și la preferințele consumatorilor”, au mai transmis reprezentanții centrului comercial.

Mai multe informații despre evenimente și noutăți sunt disponibile vizitând site-ul https://era-oradea.ro, dar și paginile de Facebook și Instagram ERA Park Oradea.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!