Un caz înfiorător a ieșit la iveală în județul Alba. O fetiță în vârstă de 9 ani a fost violată de iubitul mamei ei și de un prieten de-al acestuia. Polițiștii spun că mama fetei chiar ar fi asistat la unele dintre scenele de agresiune sexuală.

Potrivit Alba24.ro, după începerea anchetei, fetiția a ajuns într-un centru pentru minori ce aparține DGASPC Alba. Inițial, fata a stat într-un centru maternal cu mama ei, însă a fost despărțită de aceasta după ce anchetatorii au aflat că femeia a știut despre ororile prin care a trecut fiica ei. 

Site-ul de știri din Alba notează că faptele îngrozitoare au ieșit la iveală după ce mama fetiței a raportat la poliție că în perioada în care a locuit în Cluj Napoca, fiica ei ar fi fost violată și agresată sexual. 

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a transmis o informare presei locale privind cazul. „La data de 18 noiembrie 2022, poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în perioada 2020 – 2022, în care ar fi avut o relație de concubinaj cu un bărbat de 36 de ani, din Cluj Napoca și ar fi locuit la domiciliul acestuia, împreună cu fiica ei minoră, ar fi fost agresate de către acesta, iar minora, în vârstă de 9 ani, ar fi fost violată”, se arată în comunicat. 

Potrivit polițiștilor, „în urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, a rezultat că bărbatul ar fi agresat-o sexual pe minoră și ar fi întreținut cu aceasta raporturi sexuale, iar mama acesteia ar fi știut și chiar ar fi asistat la unele dintre aceste scene. Totodată, a rezultat că și un alt bărbat, cunoștință a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj Napoca, ar fi săvârșit asupra minorei fapte de agresiune sexuală și viol”. 

Mama, concubinul și prietenul acestuia au fost reținuți de polițiști și apoi arestați pentru 30 de zile, conform unei decizii a Judecătoriei Aiud. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!