Un eveniment groaznic s-a petrecut marți, în comuna Bascov din județul Argeș. Un bărbat cu probleme psihice și-ar fi omorât, prin înjunghiere, sora, părinții, fratele și nepoata de 5 ani.

„Este șocant! Să iei gâtul unui copil... Nu pot să pricep...”, le-a spus viceprimarul comunei, Gheorghe Nedelea, jurnaliștilor care s-au dus la fața locului, potrivit epitesti.ro. Tot el a spus că presupusul criminal se afla în evidențe ca având probleme psihice, însă „mie mi se părea un om normal”.

„În ziua de 9 august, polițiștii IPJ Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soția, copilul, cei doi socri și un cumnat) decedați, înjunghiați”, a transmis IPJ Argeș, citat de Libertatea.ro. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, polițiștii de investigații criminale și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă, notează aceeași sursă. 

La Antena 3, primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu, a spus că suspectul nu fusese violent până acum, precum și că acesta ar fi încercat să se sinucidă înainte să fie prins de polițiști. 

Libertatea.ro detaliază că sora atacatorului, una dintre victime, era asistentă medicală, iar soțul ei, cel care a descoperit crimele, medic la Spitalul Militar. El se pensionase în urmă cu două luni. „Acum e în stare de șoc, pe calmante”, a afirmat primarul comunei Bascov.

(video: Ziarul Argeșul / Youtube)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!