Ultima ispravă a lui Neşu a fost în meciul cu Israelul, disputat săptămâna trecută, la Timişoara şi încheiat cu victoria oaspeţilor cu 2-0. În finalul partidei, Mihai a greşit flagrant, ca un începător, a pierdut mingea copilăreşte în calitate de ultim apărător şi a faultat apoi în suprafaţa de pedeapsă, provocând lovitura de la 11 metri din care jucătorii antrenaţi de Eli Ohana au marcat al doilea gol.

Curios este faptul că Neşu a fost selecţionat după ce, în ultima etapă din Olanda, echipa sa, FC Utrecht, pierduse cu 0-4 în faţa celor de la Ajax care nu mai este forţa fotbalistică cu care microbiştii erau obişnuiţi. Mihai a fost printre cei mai slabi jucători de pe teren ca întreaga defensivă a celor de la Utrecht, demnă de comparat cu o apărare de liga a treia din România. Înfrângerea a trimis echipa lui Mihăiţă de pe locul 5 pe locul 7 în Eredivisie, aşa cum mai este numit campionatul olandez.

Necazurile lui Neşu nu se opresc aici. El a fost „driblat" până şi de Gigi Becali cu suma de 150.000 de euro, pe care jucătorul trebuia să o încaseze de pe urma calificării echipei Steaua în grupele Ligi Campionilor, sezonul 2008-2009. Deşi Becali susţinea încă din 2008 că nu îi datorează niciun leu orădeanului, Neşu nu a încasat nici un ban de la Steaua pentru o campanie de calificare, în ciuda sumedeniei de petiţii şi scrisori trimise înspre clubul din Ghencea.