Românii nu au votat nici în cea de-a treia semifinală a concursului "Românii au Talent" cu bihorenii, lăsând judeţul fără niciun reprezentant în finală. Singurii reprezentanţi rămaşi în concurs, Ioana Roxana Rotar şi trupa Clevers au concurat vineri seara în direct la Pro TV.

Gimnasta "din plastelină", Ioana Roxana Rotar, în vârstă de 13 ani, a reuşit să impreioneze juriul încă odată cu un nou număr de contorsionism, modelându-şi corpul ca nimeni alta, însă, nu a obţinut destule voturi pentru a ajunge în finală. "Eşti de toată aprecierea noastră. Eşti de jos pălăria", i-a spus Andra gimnastei, iar Andi Moisescu a afirmat că reprezentaţia ei l-a convins încă o dată. Însă laudele juriului nu au fost de ajuns.

Nici trupa de dans "Clevers" din Marghita nu a avut mai mult noroc, iar show-ul lor de dans "halucinant" nu a reuşit să le garanteze un loc în finală.

În schimb, românii i-au votat pe Ştefan Florescu, un tânăr care face jonglerii cu mingea de fotbal, Cosmin Agache, un copil care a impresionat cu un număr de beatbox şi pe micuţa Rebeca Neacşu, a cărei interpretare a piesei "Ave Maria" i-a garantat un loc în finala "Românii au talent", programată pe 25 aprilie, de Paşte.

Vezi reprezentaţia Ioanei Roxana Rotar aici, iar cea a trupei Clevers aici!