Au început filmările la Ghost Rider, filmul în care Nicolas Cage are rolul principal. Şase kilometri de pe cea mai înaltă şosea din Europa au fost refăcuţi şi închişi circulaţiei, pentru filmări. Sute de oameni muncesc de dimineaţa până seara pentru ca scenele să fie cât mai spectaculoase.

Scena de pe Transfăgărăşan va apărea în film timp de un minut şi jumătate. 300 de angajaţi ai unei case de producţie plus alţi mulţi localnici vor munci cu actorii profesionişti. Pentru că scena va fi periculoasă, la filmări va participa doar dublura lui Nicolas Cage.

Filmările au loc la intrarea în cheile Argeşului şi la barajul Vidraru, pe un tronson care cuprinde şi trei tuneluri. De pe Transfăgărăşan, filmările se vor muta la Rovinari, în Gorj. Actorilor li s-au pus deja la dispoziţie cariera minieră şi un utilaj gigant.

Prducătorii aveau nevoie de un peisaj selenar. Au găsit cadrul la Roşia. În mai puţin de o lună, toată zona se va transforma într-un imens platou de filmare. În Gorj, filmările de la Ghost Rider 2 vor dura până în preajma sărbătorilor.