După ce a cucerit topurile din ţară în "rochiţă şi sanda", îndrăgita Nicole Cherry vine la Oradea. Mai precis, la ERA Park, unde va susţine un concert memorabil, în care orădenii vor putea auzi "pe viu" piese precum "Memories", "Vara mea" ori "Phenomeno".

Show-ul se va desfăşura pe 15 noiembrie, de la ora 18, sub cupolă, iar în deschidere vor cânta Natalia Selegean, care s-a remarcat la X Factor, şi interpretul Saylas.

Reprezentanţii ERA Park îi vor premia pe norocoşii campaniei "Câştigă cu ERA Park tablete pentru toată clasa", în cadrul căreia liceenii din tot oraşul au fost îndemnaţi să strângă jetoane de cumpărături ERA Park. Clasa care a adunat cele mai multe jetoane va primi cadou câte o tabletă, pentru fiecare elev în parte, dar şi pentru diriginte. Ei îşi vor putea folosi tabletele în scop educativ, dar şi personal.

Weekend plin la ERA

Evenimentele marca ERA nu se opresc aici, căci, în perioada 13-16 noiembrie, Circul Americano Vargas poposeşte în parcarea centrului comercial. Astfel, pe 13 şi 14 noiembrie, va fi câte o reprezentaţie pe zi, între orele 18-20, iar sâmbătă şi duminică, adică pe 15 şi 16 noiembrie, vor avea loc câte două spectacole pe zi, între orele 15-17, respectiv 18-20. Vizitatorii vor putea vedea acrobaţii prezentate şi la Românii au talent, comici premiaţi la Festivalul de la Monte Carlo, dresuri de cămilă, cai, lei şi ponei, dar şi numere cu şerpi. Preţul unui bilet costă 25 de lei pentru copii, 35 de lei pentru adulţi şi 40 de lei în lojă.

Mai mult, ERA Park Oradea le aduce iubitorilor de antichităţi un nou târg de profil. Acesta va găzdui peste 30 de expozanţi, care vor prezenta de la bijuterii şi colecţii de timbre, până la monede, obiecte de artă, porţelanuri şi multe altele. Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 15 noiembrie, între orele 10-18, sub cupola centrului comercial.

ERA Park continuă şi seria filmelor pentru copii. Tot sâmbătă, de la ora 11, cei mici sunt invitaţi la "Peter Pan", ce va rula în sala de evenimente. Ca de obicei, intrarea este liberă, inclusiv pentru adulţi. Animaţia va fi dublată în limba română.

Citiţi detalii despre evenimente şi accesând site-ul www.era-oradea.ro!