Scandalul privind infideitatea lui Zsolt Csergo, soţul Nicoletei Luciu, lansează noi ipoteze. Cea mai recentă informaţie schimbă total situaţia. Cea mai bună prietenă a presupusei amante afirmă că vedeta tv a intervenit prima în relaţia dintre Zsolt şi Kinga, care erau iubiţi în momentul în care Nicoleta l-a cunoscut pe milionar.

"Zsolt şi Kinga se cunosc de mai bine de un deceniu. La vremea aia, lucra la compania lui din Mircurcea-Ciuc. La început, au avut o simplă relaţie dintre un patron şi o angajată, dar nu a trecut mult timp până ce s-au îndrăgostit nebuneşte unul de altul", a spus prietena Kingăi pentru presa centrală.

Aceasta a precizat că cei doi s-au iubit timp de 3 ani şi chiar plănuiau să se căsătorească, dar lucrurile s-au schimbat în 2005, când Zsolt a cunoscut-o pe Nicoleta.

"Pentru Nicoleta a simţit mai mult o atracţie animalică. E lesne de înţeles de ce! De partea cealaltă, Nicoleta chiar îl iubea. El i-a prezentat o viaţă de care ea nu avusese niciodată parte şi a dat-o pe spate. Ea s-a îndrăgostit nebuneşte de el. El... mai puţin!", a mai mărturisit prietena Kingăi, potrivit tabloidului Libertatea.

Kinga nu a renunţat la Zsolt, chiar dacă acesta a făcut patru copii cu Nicoleta şi i-a frânt inima.

"I-a dat impresia că este de acord cu această situaţie, însă ea este o femeie foarte inteligenţă. A rămas în tot acest timp lângă el, convinsă că, mai devreme sau mai târziu, el va realiza pe cine iubeşte cu adevărat. Mai mult, s-a împrietenit cu Nicoleta şi chiar a ajutat-o să slăbească, devenindu-i amică şi confidentă. E diabolică, ştiu! Dar ce nu fac oamenii în numele iubirii!?", a completat femeia.