După scandalul filmuleţelor în care soţul său Zsolt Csergo apărea alături de antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen, în ipostaze şocante, tot mai mulţi susţineau că Nicoleta Luciu se gândeşte să renunţe la participarea la emisiunea Dansez pentru tine.

Nicoleta a infirmat, însă, aceste zvonuri, spunând că nu s-a gândit nicio secundă la asta. Ea a vorbit pentru prima oară de la scandalul în care a fost implicată alături de soţul său, despre participarea sa la emisiunea Dansez pentru tine şi despre faptul că unii dădeau ca sigură retragerea sa din competiţie.

"Nici o secundă nu m-am gândit la retragere. De ce aş face lucrul ăsta? Atunci când am acceptat să intru în această horă, am ştiut că o voi juca până la capăt, indidferent ce se va întâmpla. Totul decurge perfect normal la repetiţii. Nu mi-aş permite să-mi dezamăgesc niciodată partenerul, omul care vede în mine şansa de a-şi împlini visul de-o viaţă", a declarat Nicoleta în revista Tv Mania.

Nicoleta concurează în acest sezon alături de un orădean de etnie romă, pe numele său Attila Hainer. Orădeanl visează să poată să construiască o casă pentru părinţii lui, care nu lucrează din cauză că sunt bolnavi.

"Tânărul nu şi-a dat seama că a te naşte într-o familie de rromi îţi poate aduce numai ghinioane până nu a ajuns la şcoală. Marginalizat, evitat şi tratat în permanenţă altfel, Attila a început să simtă din ce în ce mai greu povara de a fi rrom. Ghinioanele s-au ţinut lanţ şi pentru părinţii lui, care s-au îmbolnăvit atât de grav, încât n-au mai putut să lucreze nimic", se arată pe site-ul emisiunii.