Nikita are din nou probleme. După ce a plecat, împreună cu fiica ei, în Spania, acum se pare că ar fi fost arestată. Mai mult, autorităţile de acolo i-ar fi luat copilul, iar Nikita ameninţă că îşi va da foc în faţa Ambasadei, dacă nu-şi va recupera fiica.

Nikita şi-a luat fiica şi a plecat din ţară în speranţa unei vieţi mai bune. Deşi plănuia să stea la rude, Nikita a ajuns într-un centru dedicat mamelor singure. Toate bune şi frumoase, până când la uşă a apărut tatăl fetiţei.

"A început să mă bată. A dat cu pumnii şi cu picioarele în mine, de faţă cu toată lumea. Voia să-mi ia copilul!", a declarat Nikita.

Nikita nu a stat cu mâinile în sân. A ripostat şi a început o bătaie în toată regula. Poliţiştii chemaţi de angajatul centrului nu au stat pe gânduri şi i-au arestat pe cei doi protagonişti.

"Ajutaţi-mă, mi-au luat copilul! M-au bătut la secţie şi mi-au luat copilul. Un poliţist şi o poliţistă m-au bătut! Nu ştiu o boabă de spaniolă. Au venit nişte femei, aveau nişte condici, cred că sunt martore sau nu ştiu ce. Mi-au pus la dispoziţie un avocat din oficiu, dar nu înţeleg ce se petrece! Sunt a nimănui aici!", a spus Nikita pentru presa din România.

Unele surse declară că soţul femeii a reclamat-o că şi-a bătut copilul în public în Spania.