Un bărbat a fost fotografiat, marţi, în timp ce urina fără ruşine în interiorul unui tramvai OTL care circula pe linia 4 R, în Oradea. Fotografiile au fost postate pe Facebook, în grupul Oradea Suntem Noi, utilizatorii declarându-se şocaţi şi revoltaţi de gestul omului.

"Poftim civilizaţie în tramvaiul 4R. Cât ghinion să am ca după ce schimb tramvaiul să îl întâlnesc iar? Feriţi-vă de aşa oameni...", a scris Nicole Popescu, alături de cele două fotografii pe care le-a postat cu bărbatul care a comis gestul grotesc.

Într-una dintre ele, se vede clar cum călătorul OTL, ditamai bărbatul, urinează în partea din spate a garniturii de tramvai.

"O fi fost invidios cum a ajuns vedeta pe internet celalalt ce s-a pisat pe bloc. Daca pe ala am mai incercat sa-l inteleg cumva, asta mi se pare ca e dobitoc in adevaratul sens, nimic nu-l deosebeste de un animal", a comentat o orădeancă la postare.

Au fost mulţi cei care i-au criticat nesimţirea şi l-au îndrumat pe făptaş, în timp ce alţii s-au arătat că există astfel de "specimene" în Oradea.

Membrii grupului de Facebook l-au identificat pe individul din imagini ca fiind un orădean pe nume Cristian Alin B. distribuindu-i şi poza de profil de pe reţeaua de socializare, în care apare, culmea, exact în aceeaşi ţinută în care a fost fotografiat urinând în tramvai.

Fotografiile au fost văzute şi de reprezentanţii OTL, care urmează să decidă ce măsuri pot fi luate în acest caz, a precizat purtătorul de cuvânt al societăţii, Carmen Tocuţ. 

Este posibil să fie luată în calcul varianta unei plângere către Poliţie.