După ce, marţi seară, ploaia s-a transformat în zăpadă serioasă, care a albit de-a dreptul oraşul, utilajele RER Ecologic Service şi-au petrecut toată noaptea pe străzile Oradiei.

Maşinile de deszăpezire au trecut de două ori pe principalele bulevarde din oraş şi pe străzile mari din cartiere şi o dată pe restul arterelor cuprinse în programul dat de municipalitate.

„Am ieşit pe străzi la ora 20.30, am început cu împrăştiere material antiderapant pe străzile din urgenţa 1, am continuat cu pluguit pe cele din urgenţa a doua şi a treia, apoi am revenit pe urgenţa 1 şi 2 şi am continuat şi pe urgenţa 4”, a declarat, pentru BIHOREANUL, directorul de producţie al RER Ecologic Service, Ionel Ban.

Potrivit acestuia, de marţi seară începând până miercuri la ora 11 inclusiv, utilajele au acţionat continuu şi vor rămâne încă pe străzi. De asemenea, muncitori ai RER Ecologic Service au ieşit încă din timpul nopţii pe străzile din zona centrală, pentru a curăţa trotuarele de zăpadă. „În prezent, avem 70 de muncitori în tot oraşul care curăţă alei şi trotuare”, a precizat Ban.