S-a ajuns la final în ancheta pornită după păţania de "cascadorii râsului" a unui fost politician din Beiuş, retras din viaţa publică care, după o noapte fierbinte cu o tânără de 17 ani, care i-ar putea fi nepoată, s-a trezit vara trecută cu mesaje în care i se cereau bani ca să nu fie dat în vileag filmuleţul cu partida de sex.

După cum a relatat şi BIHOREANUL, reacţia amorezului n-a fost cea pe care şantajistul o aştepta, căci bărbatul a cerut imediat ajutorul poliţiştilor, motiv pentru care suspectul principal, Azad Aqib (foto), patronul pakistanez al unui local cu specific arăbesc din Beiuş, s-a şi făcut nevăzut, abandonându-şi şi barul, şi nevasta.

Pakistanezul s-a întors, totuşi, acasă, recunoscându-şi spăşit vina pentru afacerea "Sextape", în care, însă, au stabilit anchetatorii, a mai fost implicat, pe lângă  "ispita" minoră, şi un cetăţean turc.

Cert e că, în final, tustrei au fost trimişi în judecată cu acorduri de recunoaştere a vinovăţiei, motiv pentru care, pentru viitorul apropiat, trupei i-a pierit cheful de scenarii şi filmuleţe de amor...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!