S-a creat agitație, vineri seară, în Oradea, în zona cartierului Dragoș Vodă, unde pompierii au fost chemați să caute un bărbat care s-ar fi aruncat în Crișul Repede.

S-a întâmplat în zona podului peste calea ferată de lângă benzinăria Lukoil, pe o porțiune de câteva sute de metri, nu departe de aquapark.

Din informațiile obținute la fața locului de BIHOREANUL, pompierii au fost mobilizați la sesizarea unei femei, care le-a spus că ar fi văzut un bărbat - din câte se pare rudă cu ea – că s-ar fi aruncat în apă.

Vineri seară, în jurul orei 22.30, de o parte și de alta a malului, pompierii căutau cu lanterne și reflectoare victima, folosind totodată și o dronă.

Salvatorii au adus la fața locului și o barcă pneumatică. De asemenea, a fost mobilizat un echipaj medical SMURD, pregătit să acorde primul ajutor.

Sâmbătă dimineața, lt. col. Camelia Roșca, de la ISU Crișana, a precizat pentru BIHOREANUL că nu s-a găsit trupul vreunei persoane în cadrul acestei acțiuni de căutare, care s-a încheiat în jurul orei 23.20. 

Se pare că, de fapt, nicio persoană nu a fost în pericol de înec.

În cadrul acestei acțiuni, o persoană a fost internată forțat de polițiști la Spitalul de Neuropsihiatrie din Oradea, spun unele surse. 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!