Centrul comercial Prima Shops aduce noi branduri în zona străzii Decebal din Oradea. Retailerul vestimentar C&A, magazinul WoW, lanţul de restaurante Mesopotamia, steakhouse-ul Piata9 şi magazinul cu specific pescăresc Giorgio Mare se vor deschide în următoarea perioadă.

Informaţia a fost făcută publică printr-un comunicat, marţi, de către Oasis Development, dezvoltatorul galeriei comerciale, care nu specifică, însă, exact data la care vor fi inaugurate noile magazine.

C&A a închiriat o suprafaţă de 1.100 mp.

Prima Shops Oradea, în suprafaţă de 10.000 mp, a fost dezvoltat în urma unei investiţii de peste 12 milioane euro, adăpostind magazine precum JYSK, CCC, Takko, Deichmann, Flanco, Pepco, Noriel, SMYK, Intersport sau KFC, iar în imediata apropiere se află şi un hipermarket Kaufland.

"Terenul pe care am construit Prima Shops Oradea beneficiează de o poziţionare excelentă, pe Bdul. Decebal din centrul oraşului, cu un vad comercial foarte bun, iar prioritatea noastră a fost identificarea şi construirea unui mix de chiriaşi care să le ofere orădenilor opţiuni de shopping, dar şi de petrecere a timpului liber. Acordăm o atenţie deosebită realizării mixului de chiriaşi în proiectele noastre deoarece ne dorim proiecte de succes pe termen lung pentru retaileri şi clienţii lor", a declarat Klaus Reisenauer, partener in cadrul Oasis Development.