Mihai Neşu are de întâmpinat noi greutăţi după ce, de curând, s-a despărţit de soţia lui, Maria, cu care este căsătorit din 2006, scrie site-ul wowbiz.ro.

Potrivit portalului, "Bichonul" şi soţia lui au luat decizia de comun acord, în urmă cu aproximativ o lună şi jumătate, înainte ca fotbalistul să plece în Statele Unite la tratament.

Monica Neşu, mama fotbalistului, a confirmat pentru emisiuneacu acelaşi nume de la Kanal D, că situaţia există. "Aşa am auzit şi eu, dar nu am avut curajul să-l întreb despre acest lucru", a declarat aceasta.

Totuşi, potrivit aceleiaşi surse, cei doi soţi nu au demarat încă procedura de divorţ. Mihai Neşu a plecat, însă, singur la clinica de recuperare din SUA.

În ultima perioadă, orădeanul şi-a desfiinţat contul de Twitter pe care era foarte activ, a evitat să mai dea declaraţii şi a spus că nu mai vrea să apară în poze la pat, pentru a nu trezi compasiunea nimănui.

După cum se ştie, orădeanul Mihai Neşu este imobilizat în urma unui grav accident suferit în luna mai a anului trecut la un antrenament al echipei FC Utrecht.