Orădenii care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi vineri, 18 martie, să ia parte la a 10-a ediţie a Bursei Locurilor de Muncă organizate de Centrul Cariere al Fundaţiei Ruhama.

Târgul se va desfăşura între orele 10 şi 13 la sediul Centrului de Cariere Oradea de pe strada Universităţii nr. 4. La bursă vor fi prezenţi 13 angajatori din domeniile producţiei echipamentelor periferice şi a altor componente electronice, asigurări, IT, producţie tapiţerii, inginerie, comerţ, alimentaţie publică. Cu toţii oferă peste 160 de locuri de muncă.

"Evenimentul este organizat în cadrul proiectului "Informat, Instruit, Angajat", implementat de Fundaţia Ruhama în parteneriat cu Fundaţia Carpatica, Universitatea din Oradea prin Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane şi Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Bihor, finanţat din Fondul Social European - Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane" se precizează într-un comunicat al Fundaţiei Ruhama.

Serviciile oferite cetăţenilor şi angajatorilor sunt gratuite. Mai multe detalii despre eveniment se pot obţine la telefon 0259-456.180 sau pe mail: cariere@ruhama.ro.

Laviniu Kovacs