Mai multe străzi şi Piaţa Unirii din Oradea vor fi închise în anumite perioade din mai și din iunie din cauza unor evenimente care vor organizate în centrul oraşului şi a unor lucrări de reabilitare a reţelelor de alimentare cu apă, termoficare ori canalizare, a anunţat, miercuri, biroul de presă al Primăriei Oradea.

Concret, potrivit comunicatului municipalității, începând de vineri, 2 iunie, de la ora 19, până pe 4 iunie inclusiv, traficul rutier prin Piața Unirii va fi restricţionat din cauza Campionatului European al Vatmanilor şi concertului Zdob şi Zdub, cel din urmă fiind programat duminică. În acel weekend accesul autoturismelor va fi interzis de la intersecţia cu strada Primăriei până pe strada Traian Moşoiu.

În zilele de 16 şi de 18 iunie, când tot piața centrală a orașului va găzdui concerte în cadrul festivalului Sounds of Oradea, traficul rutier în aceeași zonă menționată mai sus va fi restricţionat în intervalul orar 19 - 23.30.

În acelaşi comunicat se mai precizează că timp de o lună, din 26 mai până în 26 iunie, strada Crinului va fi cu sens unic între intersecţia cu strada Mihail Kogălniceanu şi strada Evreilor Deportaţi, din cauza lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare din zonă.

„Tot în cadrul şedinţei de azi, 24 mai, comisia tehnică pe probleme de circulaţie şi traffic rutier a dat aviz favorabil pentru închiderea străzii George Enescu în perioada 6 iunie – 30 septembrie 2023, din cauza lucrărilor de extindere şi reabilitare a reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare", se arată în comunicat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!