Primăria Oradea a anunţat că în cursul zilei de marţi a fost finalizată licitaţia pentru închirierea terenurilor destinate modulelor de alimentaţie publică cu terasă pe două dintre amplasamentele propuse.

În speţă este vorba despre Parcul Libertăţii şi scuarul de pe malul drept al Crişului Repede - strada Emilian Chitul, pe amplasamentul fostului Budi Bar.

Terenurile au o suprafaţă de maxim 250 metri pătraţi fiecare şi aparţin domeniului public al municipiului.

Potrivit Primăriei, amplasamentul de pe strada Libertăţii a fost atribuit spre închiriere firmei SC Lildec SRL la un preţ de 0,90 lei / metrul pătrat / zi, iar cel de pe scuarul de pe malul drept al Crişului - strada Emilian Mircea Chitul - s-a atribuit societăţii SC Pinota SRL la un preţ de 0,70 lei / metrul pătrat / zi.

"Amplasamentul situat în Oradea pe strada Aleea Ştrandului - zona cuprinsă între Hotelul Hilton şi Expo Flora - nu a fost atribuit, procedura de închiriere urmând a se relua în condiţiile anunţului iniţial, la o dată ce va fi comunicată conform prevederilor legii", se mai arată în comunicat. Asta pentru că oferta firmei Select Catering SRL a fost respinsă, din cauza documentaţiei incomplete.