Iubita fiului intrpretei de muzica populara Irin Loghin, Ciprian, ar fi implicata in dosarul de prostitutie care a zguduit showbizul, sustine tabloidul Cancan, care o surprinde pe tanara bruneta in timp ce iesea de la politie.

Tanara a fost filmata de paparazzi Cancan.ro in timp ce a venit la audieri din Sectia 19 de Politie a Capitalei, care instrumenteaza cazul si unde au avut loc mai multe audieri de martori in acest dosar.

Iubita lui Ciprian Loghin a fost acoperita din cap pana in picioare, pentru a nu fi recunoscuta de nimeni, intocmai cum au facut toate celelete fete care apar in dosar.

nora-irina-loghin-politie.jpgBruneta nu a vrut sa le raspunda paparazzilor ce legatura are cu dosarul de prostitutie, si a fugit val-vartej in sectia de politie, mult mai ingrijorata de ce se intampla inauntru, decat agitatia de afara. La iesire insa, cand ea credea ca nimeni nu o mai vede, "nora" cantaretei a luat un taxi si a cerut sa fie dusa de urgenta in centrul Capitalei, mentioneaza sursa citata.

Vizibil nervoasa, ea a dat mai multe telefoane in fata unui bloc, iar la un moment dat s-a intalnit cu un grup de fete toate "mascate", sa nu fie recunoscute de nimeni, si au urcat impreuna in bloc unde au stat timp de cateva ore, de parca era stabilita o sedinta de urgenta, pentru a discuta ce s-a intamplat la politie.

In dosarul de prostitutie au fost audiate mai multe prezentatoare tv,intre care Daniela Crudu, Madalina Pamfile sau Simona Trsca, iar alte 6 tinere au fost retinute: Diana Guresoaie, Lavinia Despina, Mirela Dumitru, Georgiana Constantin, Diana Nicoras si Ramona Popescu. In prezent cele din urma sunt cercetate in stare de libertate pentru acuzatiile de proxenetism.