Tenismana Nora Nemes continuă evoluţia de excepţie din acest început de sezon. După câştigarea, săptămâna trecută, a primului turneu din Circuitul Naţional de la Sibiu, sportiva Clubului Sportiv "Voinţa" Oradea a reuşit să se impună şi în turneul de categoria I de la Craiova.

Cupa Olteniei din perioada 12-15 martie s-a disputat pe baza Clubului Sportiv Recon din Craiova şi a reunit tenismeni de la categoriile 12, 14 şi 16 ani, fete şi băieţi.

Cap de serie numărul unu la categoria de vârstă de 12 ani, Nora a trecut în sferturi de Patricia Zeriu de la C.S. Top Spin Timişoara cu scorul de 6-1, 6-4, în semifinale a învins-o pe Ioana Seioc de la C.S. Kofe Bucureşti, scor 6-1, 6-1, pentru ca în finală să se impună uşor, cu scorul de 6-0, 6-1 în faţa favoritei numărul doi, Laura Cazacu, de la acelaşi club bucureştean.

Clasată în primele zece tenismene ale României, Nora este pregătită de antrenorul Imre Boros care a fost alături de ea la succesul repurtat în Cetatea Băniei. Evoluţia sportivei orădene este atent urmărită, chiar dacă de la distanţă de sora ei mai mare, celebra Olga Nemeş, dublă campioană europeană la tenis de masă.

Stabilită de ani buni în Germania, Olga păstrează contactul cu sora ei mai mică, încurajând-o pentru a putea răzbi pe anevoiosul drum al marii performanţe.