Între 5-9 martie, în organizarea Clubului Sportiv Pro As Sibiu, s-a disputat în oraşul Victoria un puternic turneu din Circuitul Naţional al României. Au fost prezenţi mulţi din componenţii loturilor naţionale ale categoriei 12 ani fete şi băieţi.

Revelaţia turneului a fost tenismena orădeană Nemes Nora de la Clubul Sportiv "Voinţa" care, deşi nu a figurat printre favorite, a câştigat trofeul reuşind să elimine în drumul ei spre podium doi dintre capii de serie. După ce în primul tur a trecut de Ioana Guna de la C.S. Kofe Bucureşti, favorita numărul 2, cu scorul de 4-6, 6-1, 6-3, orădeanca de doar 12 ani a învins-o în semifinală pe Maria Romaniuc, de la C.S. Condor Piatra Neamţ, cap de serie numărul 3, cu 6-4, 6-1.

Finala, în compania Izabelei Novac, de la Dyadora Timişoara, a fost foarte disputată, orădeanca impunându-se, în cele din urmă, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4.

Nemes Nora a reuşit să-i încânte şi să-i uimească pe organizatori şi spectatori la fel cum a făcut şi la ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale de Iarnă, unde s-a calificat în semifinală, fiind considerată şi aici revelaţia celei mai importante competiţii naţionale.

Eleva antrenorului Boros Imre confirmă evoluţia bună din acest sezon, când a câştigat Cupa Lloyd, disputată în ianuarie la Oradea (fratele ei, Nemes Nimrod impunându-se la categoria 10 ani), reuşind, de asemenea, în februarie, o frumoasă calificare în semifinala Cupei Elsen Electric, alt turneu din Circuitul Naţional la României. Ambele competiţii au fost programate în cocheta sală de tenis a Complexului de la C.S. Master Sport din Oradea.

Ca urmare a acestor rezultate, sportiva orădeană a intrat în primele zece tenismene ale ţării, acest ultim rezultat de excepţie aducându-i încă 750 puncte care o vor propulsa şi mai sus în clasamentul naţional.