Toţi cei care vor să înceapă un curs de dans pot să meargă, vineri, de la ora 19, la Leea Fitt Studio din Cantemir, unde instructorul şi coregraful Levi Mihuţ, alături de trupele M&Q şi Future M&Q, dau startul unui nou curs.

Lecţiile de dans se adresează atât începătorilor, cât şi avansaţilor, iar după ce trec cele două luni de instruire, fiecare cursant va promova într-una din trupele existente sub sigla M&Q.

„Începătorii vor învăţa tainele mişcării şi ale ritmului, ale armoniei prin dans, coregrafie şi sincron, iar avansaţii vor învăţa şi studia toate stilurile de hip-hop, RnB şi studio dance existente", garantează Levi Mihuţ.

Mihuţ a anunţat şi două promoţii legate de cursul de dans: cei care se înscriu telefonic beneficiază de o reducere de 30%, iar cei care se prezintă vineri, la deschidere, cu un pliant, vor plăti cu 20% mai puţin.

Totodată, cei care merg vineri la deschidere să aibă pregătit echipamentul, căci Levi a pus la punct o coregrafie-surpriză cu care va începe cursul. Înscrierile telefonice se pot face la numărul 0723.142.771 - Mihuţ Lennon.