Divorţat de Amalia, celebrul tenismen Ilie Năstase e dispus să îşi caute din nou pereche. Nasty a recunoscut că are o relaţie cu bănăţeanca Brigitte Sfăt, o fostă vedetă Playboy. Cei doi au fost văzuţi, în ultima perioadă, de mai multe ori în restaurantele din Timişoara şi se pare că au plecat şi în câteva vacanţe prin Europa.

Tenismenul şi fosta vedetă Playboy ies împreună în ciuda faptului că fosta vedetă Playboy încă nu a divorţat de interlopul Ovidiu Torj, cu care are o fetiţă de trei ani.

Soţii se află în proces de divorţ, iar relaţia lui Brigitte cu Năstase provoacă scandaluri. În urmă cu o lună, Torj a depus plângere la poliţie, după ce aceasta ar fi încercat să îl înjunghie cu un pahar spart.

Potrivit Libertatea, ultimul incident s-a petrecut chiar săptămâna aceasta, când, în timp ce Năstase şi noua sa iubită luau cina la un restaurant din Timişoara, Torj s-a nimerit în apropiere. Atmosfera s-a încins imediat, iar Nasty a plecat la scurt timp. Cu toate acestea, contactat telefonic, Ovidiu Torj ne-a spus că vrea doar să îşi vadă de viaţa lui de familie.

"Din punctul meu de vedere, ea ar fi trebuit să aştepte divorţul. Nu trebuia să fugă de acasă în străinătate cu Năstase", a declarat Torj.

Pe de altă parte, contactat telefonic de ziariştii de la Libertatea, Ilie Năstase spune că noua sa cucerire nu a făcut nimic rău. "Da, e un început de relaţie. Ne-am plimbat, la Roma, la Paris, iar acum aşteptăm pronunţarea divorţului ei, în luna septembrie", a declarat Nasty.

Brigitte Sfăt a fost condamnată la trei ani de închisoare, după ce a ordonat sechestrarea şi tâlhărirea unui partener de afaceri. Vedeta Playboy a fost eliberată însă în 2006, după un an şi jumătate, pentru bună purtare.