De la ingineri la agenți de securitate, cea mai nouă listă publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă cuprinde 983 de joburi disponibile în județul Bihor. Dintre acestea, 511 sunt în Oradea. 

Potrivit unei informări făcute de AJOFM Bihor, sunt disponibile locuri de muncă pentru persoane cu diferite niveluri de studii, de la primare la universitare. 

Se caută, astfel, cameriste pentru hoteluri, inclusiv la SC Turism Felix, care are disponibil și un post de bucătar. De asemenea, sunt disponibile mai multe posturi de agent de securitate, agent de vânzări, ajutor bucătar, mecanic auto, manipulant mărfuri, șofer și stivuitorist. 

Pe lista AJOFM se află și diferite joburi de ingineri (inginer producție, inginer automatist, inginer mecanic etc.). Printre altele, societatea locală Termoficare Oradea are nevoie de inginer mașini tehnice. Se caută, totodată, asistenți medicali și chiar medici. 

Printre angajatorii care apar pe lista făcută publicată miercuri de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor se numără companiile Celestica, Nokian Tyres, Turism Felix, Stihl, EBM-Papst Automotive, societatea Termoficare Oradea ori restaurantul Vinotera.

Lista completă a joburilor disponibile în Bihor:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!