Nici nu a fost bine încoronată drept cea mai frumoasă femeie din SUA, că libaneza Rima Fakih are deja probleme create de celebritatea proaspăt câştigată. Câteva fotografii care o înfăţişează dansând la bară au apărut pe internet la nici o zi de la câştigarea titlului de Miss SUA.

Fotografiile datează din 2007, când frumoasa imigrantă a câştigat un concurs de striptease, organizat de un post de radio din Detroit. În vârstă de numai 22 de ani pe atunci, Rima a impresionat juriul cu dansul ei lasciv, deşi nu şi-a dat jos hainele, potrivit site-ului TMZ.com.

Aceeaşi sursă susţine că libaneza ar fi plecat atunci acasă cu premii consistente: bijuterii, carduri de cadou, jucării pentru adulţi, dar şi o bară de striptease, de folosit acasă. Chiar dacă nu şi-a dezvelit nurii, Rima a reuşit să-şi umple decolteul cu multe bancnote.

Fakih este prima Miss Michigan care a câştigat concursul, din 1993 încoace şi a doua Miss SUA de origine arabă. Tânăra a crescut în New York şi a frecventat o şcoală catolică.