Clienţii "Ultime Realite", oricine poate cumpăra un pachet întreg: va fi răpit, sechestrat timp de patru ore şi legat. Cei cu dare de mână pot fi răpiţi chiar cu un elicopter.

Odată ce scenariul a fost stabilit, clienţii semnează un contract, dar nu au idee când vor fi răpiţi şi cu siguranţă vor fi luaţi prin surprindere. Totul pentru 900 de euro.

După doar câteva săptămâni de la lansarea serviciilor, angajaţii "Ultime Realite" susţin că au cel puţin două cereri pe zi, în general directori de companii în căutare de senzaţii tari, după ce au încercat bungee jumping sau skydiving.

Pentru cei care vor să trăiască ultimul coşmar, echipa de la "Ultime Realite" se gândeşte să facă mai mult decât răpiri, de exemplu să-ţi petreci o noapte la morgă, sau să asişti la propria înmormântare.

"Să spunem că îi facem pe clienţi să dea piept cu cea mai mare teamă a lor, despre care nici nu îndrăznesc să vorbească", spune patronul firmei, George Cexus.

Un poliţist francez spune că nu au obiecţii legale ca să interzică acest serviciu, dar compania trebuie să prevină autorităţile legale ca să fie pregătite în cazul în care se dau telefoane de urgenţă. "Conform codului penal, nu există niciun motiv să interzicem serviciul. Dacă victima a consimţit să fie răpită nu e o infracţiune", a declarat un poliţist.