Emisia televiziunii generaliste 10 TV, lansată de milionarul orădean Zoltan Teszari, a început vineri la ora 15. Postul poate fi urmărit numai de abonaţii RCS&RDS şi la platforma DTH Digi, programele fiind difuzate prin satelit la nivel naţional.

Prima emisiune live a postului a fost transmisă vineri de la ora 20. Este vorba despre talk-show-ul "Naşul" prezentat de Radu Moraru, care i-a avut printre invitaţi în public pe tenismenul Ilie Năstase.

Investiţia pe care patronul Zoltan Teszari a făcut-o în televiziunea 10 TV a fost de 1.179.000 de euro, pentru început, şi va fi coordonată Radu Moraru, care ocupă şi funcţia de director general. Postul va difuza în procent egal filme şi programe de divertisment, însă cel puţin în luna decembrie, 10 TV nu va avea publicitate.

În ceea ce priveşte grila de programe a televiziunii, aceasta va cuprinde show-ul "Naşul", difuzat de luni până vineri şi duminica între orele 20 şi 23. Emisiunea va fi reluată a doua zi dimineaţa de la ora 10.

Grila postului va cuprinde şi o emisiune matinală, numită "The Morning Show", prezentată de Dan Tudor şi Doria Ivan, filme şi emisiuni dedicate sărbătorilor. Potrivit poiectului depus la Consiliul Naţional al Audiovizualului, în prima fază, pe 10 TV nu vor fi difuzate programe de ştiri.

În prima zi de emisie, telespectatorii au putut vedea şi filmele "Good night, and Good Luck" şi "The other man".