Hotărât lucru, miliardarul orădean Zoltan Teszari, patronul RDS & RCS şi al postului local de televiziune TVS, şi-a băgat banii cam degeaba în postul central 10 TV, condus de fosta "vedetă" de la B 1, "Naşul" Radu Morar. Pe lângă faptul că filmele difuzate de postul încăput pe mâna acestuia sunt fie vechituri româneşti din anii '50, fie no name-uri străine de mâna a şaptea, nici producţiile proprii nu reuşesc să acopere timpii de emisie.

Astfel că programul de seară constă, de fapt, în reluarea emisiunilor matinale şi a celor de după-amiază. Aşa s-a întâmplat şi joia trecută când la ora 17 a fost redifuzată emisiunea de dimineaţă, cu menţiunea "a fost în această dimineaţă la 10 TV", iar seara, la ora 18, a fost redifuzată emisiunea de după-amiază, "Ciao Mbela", cu menţiunea "a fost în această după-amiază la 10 TV".

În ritmul ăsta, puţinii telespectatori ai 10 TV o să ajungă să înveţe pe de rost poantele răsuflate ale Naşului, iar cei din Bihor la concluzia că angajaţii TVS Oradea sunt cu 10 clase peste cei ai 10 TV.

Citiţi pe aceeaşi temă articolul "Zoltan Teszari dă lovitura: RCS&RDS vinde cel mai ieftin curent din România"