După ce fosta adjunctă, Daciana Nica, şi-a cerut trecerea pe un post de execuţie, funcţia de director adjunct al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor a fost preluată de Adrian Graţian Morar, începând cu data de 27 martie.

Morar a fost instalat în funcţie joi, de subprefectul Cristian Bitea, în prezenţa angajaţilor instituţiei şi, spre deosebire de predecesorii săi, nu a mai lucrat în sistem. "D-l Adrian Graţian Morar a ocupat anterior funcţia publică de conducere de secretar al comunei Hidişelu de Sus şi este absolvent al specializărilor Ştiinţe Juridice şi Automatică", arată un comunicat transmis joi de Prefectură.

sef nou ajofm.jpgMorar (foto) a fost numit prin detaşare, în urma unui Ordin emis de preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Aşa cum BIHOREANUL a mai scris, funcţia de director adjunct al AJOFM Bihor a fost vacantată după ce, în luna ianuarie, fosta ocupantă, Daciana Nica, şi-a cerut trecerea pe un post de execuţie.

Deşi este membru PDL, directoarea, care are o experienţă în AJOFM de 20 de ani, a ţinut să sublinieze la acea vreme că decizia ei nu are de-a face cu schimbările politice, mai exact că nimeni nu i-a cerut să părăsească funcţia, iar hotărârea era una strict personală.

Pe de altă parte, AJOFM este condusă în continuare de către Doru Drăgici, tot membru PDL.