După debarcarea lui Gheorghe Ghiţ de pe banca tehnică a FC Bihor, Alexandru Pelici , 39 de ani, a confirmat, pentru presa centrală, că va prelua conducerea echipei.

"Aveam o datorie morală faţă de nişte oameni care m-au înţeles când am promovat cu Sibiul, deoarece aveam atunci un precontract cu Luceafărul. Până în vară obiectivul e salvarea de la retrogradare. Sezonul următor ne propunem accederea în play-off. Am întâlnit la FC Bihor o conducere apropiată de fotbalul profesionist", a declarat Pelici pentru Sport9.ro.

În vârstă de 39 de ani, Alexandru Pelici a mai antrenat în acest sezon echipele Metalul Reşiţa şi FC Braşov şi a fost curtat de mai multe cluburi, între care FC Botoşani şi Gloria Bistriţa.

Legat de noua sa echipă, acesta a precizat că nu mizează pe multe transferuri în această iarnă. "Dacă vor fi transferuri, va fi vorba de 3-4 jucători", a precizat acesta.

Citiţi pe această temă şi articolul "Gheorghe Ghiţ, schimbat de la FC Bihor, în urma rezultatelor slabe înregistrate de echipă"