După plecarea lui Claudiu Niculescu, FC Bihor va avea, începând de luni, un nou antrenor. Conducerea clubului a bătut palma cu Marian Pană, fost antrenor la U Cluj, Farul Constanţa sau CS Mioveni, fiind doar o chestiune de zile până la semnarea contractului.

"Ne-am înţeles de principiu cu Marian Pană, îl aşteptăm luni la Oradea şi este foarte probabil ca el să fie noul antrenor al formaţiei noastre", a declarat sâmbătă pentru BIHOREANUL preşedintele FC Bihor, Şerban Morcan.

În vârstă de 44 de an şi originar din Moreni, Dâmboviţa, Marian Pană a fost jucător la Dinamo (1991, 1994, 1994), evoluând, între altele, şi la FC Argeş, FC Braşov sau Hapoel Haifa şi având şi două prezenţe la naţională. În 2001 a devenit antrenor, la Petrolul Târgovişte, conducând, de-a lungul anilor, echipe precum CS Otopeni, Gloria Bistriţa, U Cluj, Unirea Urziceni sau Farul Constanţa, ultima oară el antrenând CS Mioveni.

Pe de altă parte, clubul FC Bihor este în discuţii cu unii jucători de prim eşalon, printre aceştia aflându-se şi atacantul Cristian Bud, 27 de ani, care aparţine CFR Cluj, echipa campioană a României, dar care a fost împrumutat la Mediaş, precum şi Florin Maxim, 32 de ani, care ultima dată a evoluat la Concordia Chiajna.

"Nici cu aceşti jucători nu am semnat încă, dar noi îi aşteptăm, ca de altfel şi pe alţii, marţi, la reunirea lotului", a mai precizat Morcan.

După aproximativ o lună de vacanţă, jucătorii echipei de fotbal fanion a judeţului se vor întoarce la antrenamente marţi, pe 8 ianuarie, de la ora 10, la Stadionul Municipal.